Gebruik Twizzit

Hallo,

 

Zoals velen onder jullie weten, naast organisatie, inzet en tal van andere aspecten is communicatie een van de belangrijke pijlers om een club te doen draaien, dit is niet altijd evident. Daarom hebben we gekozen voor Twizzit.

Twizzit wordt het communicatiemiddel voor alle club & ploeg gebeurtenissen van BBC Gullegem. Dit zijn de mogelijkheden die momenteel opgezet zijn:

  • Kalender voor trainingen, matchen & evenementen
  • Opgeven van aanwezigheden voor trainingen en matchen
  • Communicatie in de ploeg (de huidige Whatsapp groepjes blijven momenteel bestaan)

Als alles goed gegaan is hebben jullie een uitnodigingsmail gekregen van Twizzit op de door ons gekende mail adressen. (Vergeet je spam niet te checken)

 

De app kunnen jullie downloaden via deze link:

https://get.twizzit.com/

Er is ook een webversie

https://twizzit.com

 

De app zelf is gebruiksvriendelijk maar wie extra info wil over de opstart of het gebruik van Twizzit, kan terecht op deze link:

Twizzit – Helpcenter: Aan de slag met Twizzit als eindgebruiker

 

Alle info die we hebben werd opgeladen uit lijsten. Ook links en rechts werd info verzameld, hier en daar kan er een foutje in geslopen zijn waarvoor onze excuses. Mogen we dan ook vragen om alle persoonlijke gegevens & contact gegevens na te zien en deze aan te passen of aan te vullen indien nodig? Ook e mailadressen van ouders toevoegen is mogelijk.

Voor wie hulp nodig heeft, de link hieronder bevat een mooie uitleg hoe je dit allemaal kan aanpassen. 

Contactgegevens / profielfoto aanpassen (twizzit.com)

 

Een opstart voor dergelijk systeem zal wat aanpassing & misschien ook wel wat problemen met zich meebrengen. Daarom werd een contactformulier opgesteld om de overblijvende problemen zo snel mogelijk op te lossen. Constructieve suggesties zijn uiteraard ook steeds welkom.

https://forms.gle/PNe51uED8zo7Szj38Hopelijk verloopt alles vlot.

 

Sportieve groeten,

BBC Gullegem